top of page

ABOUT

About

METALIZED TOUR - 2023

Illdisposed - Vanir - Defacing God - Heidra

Der er blevet brygget godt og grundigt i den danske undergrundsscene i de sidste 10 år. Bands springer frem, som paddehatte i bunden af en efterårsskov, og talentet trives i stor stil.

Intromental Europe og Metalized Magazine har derfor besluttet sig for , at give en hjælpende hånd til nogle unge, håbefulde bands og samtidig tilbyde nogle lidt mere etablerede bands en mulighed for at shine, igennem at arrangere en årligt tilbagevendende Danmarkstour/begivenhed i stil med tidligere tiders "Headbanger's Ball tour".

Igennem et fantastisk samarbejde med 9 spillesteder rundt i landet, vil METALIZED TOUR tage sin begyndelse i Februar 2023 med følgende line-up:

Illdisposed (special-show med deres eminente klassiker "1-800 Vindication" i dens helhed, som et special show)
Vanir
Defacing God
Heidra

Alle 4, danske bands, som har et eller flere albums ude og som samlet set er en interessant pakke, der strækker sig over flere genrer, men som generelt taler til det samme publikum.

De 9 koncerter er fordelt på spillesteder over det ganske land.


Metalized Magazine er hovedsponsor af denne tour og det er en ære at kunne opkalde touren efter Skandinaviens længstlevende metal blad.

Mika citat:

Metalized tour vil blive en årlig tilbagevendende begivenhed, hvor konceptet er at spillestederne, der er med, så vidt muligt, lægger sig fast på samme dato hvert år - dermed skabende en kontinuitet, som publikum i diverse byer kan forholde sig til allerede før næste års event er annonceret.

Altså - datoen er (mere eller mindre) den samme for hvert spillested. Konceptet er det samme. Kun bandsene ændrer sig år for år, og det vil naturligvis være relevante bands, som enten har et nyt album i støbeskeen, eller som på anden vis har gjort sig bemærket på de danske scener.

metalized2023_20221201.jpg
bottom of page